Csau Csau Menhely

Ha nem lehet kutyád, de szeretnél egy vidám csapattal túrázni, akkor ne hagyd ki a lehetőséget 30-án vasárnap 13 órától! Eső esetén a gyalogtúrát másik időpontban tartjuk meg. Üdvözlettel: A kecskeméti kutyamenhely csapata! Bezárás Tisztelt Állatbarát! A képre kattintva megtekintheti a kisfilmes üzenetünket is:) Üdvözlettel! csapata Bezárás Tisztelt Állatbarát! Február 13-án, vasárnap budapesti állatvédők látogatnak el kutyamenhelyünkre, hogy segítségükkel támogassák munkánkat. Önök is lehetnek aktivisták, részt vehetnek az állatmentésekben, ami akár egy családi hétvégi program formájában is realizálódhat. A részletekkel kapcsolatban keressék munkatársunkat a 0620 5775617-es telefonszámon. Tavasszal színes programokkal jelentkezünk, aminek részleteit hírlevelünkből is megtudhatják. Állatbaráti üdvözlettel! csapata Bezárás Tisztelt Állatbarátok! Sokan tudják már, hogy szervezetünk, az Állatvédelmi Őrszolgálat az Önök segítségével nagyon sok kutyus életét mentette meg. Szeretnénk ezt továbbra is folytatni, ezért elkészült az új reklámfilmünk, amit ide kattintva megtekinthetnek.

  1. Domain2.hu
  2. Dollyka a Csau-csau élete - YouTube
  3. Noé Csau-csau fajtamentés - Holda- Van gazdijelölt!
  4. 15 corgi keverék, akinek a cukiságától eláll a lélegzeted – Tapmancs
  5. Alapitvany
  6. Budapest
  7. Adatlap - CukiságVilága

Domain2.hu

Kategória:, Létrehozva: Cikk írója: CukiságVilága cikkajánló Nyuszik etetése Cukiságaink, Állati cuki A jó minőségű széna, ami mindig legyen előtte korlátlan mennyiségben. A pulyka nevelése nem olyan nehéz, mint azt sokan hiszik A napos pulyka nagyon kis esetlen tud lenni. Móricz Zsigmond: A cica, meg a macska Cuki történetek, Cukis storyk Egy csodálatos mese a cicáról és a macskáról Aranyosi Ervin: Szeretni jöttem Cukiságaink, Cuki gyerek Szeretni jöttem erre a világra Kakaskák és testvéreik, puha kiscsibék I. Kiscsibék, melyek vidéken még ma is szinte minden udvarban megtalálhatók.. Kiscsibék keltek húsvétra! Életmentő ölelés Az ikerpárok megérzik a testvérük minden rezdülését. Bagoly, bagolyfióka Ha meghalljuk a bagoly nevét, általában egy huhogó, éjszakai életmódot folytató madár jut eszünkbe. Kölyökkutya nevelése: III. rész Cukiságaink, Cuki kutyák Mikor ajánlott elkezdeni a kölykök nevelését? Mit kell gyakorolni a kiskutyával? Mutasd meg cukiságod a világnak, hogy mások is lássák!

Dollyka a Csau-csau élete - YouTube

  • 15 corgi keverék, akinek a cukiságától eláll a lélegzeted – Tapmancs
  • Csau csau menhely debrecen
  • Csau Csau ha szedek allergia elleni gyógyszert?
  • Dollyka a Csau-csau élete - YouTube
  • Calvin klein női kabát bra

Noé Csau-csau fajtamentés - Holda- Van gazdijelölt!

15 corgi keverék, akinek a cukiságától eláll a lélegzeted – Tapmancs

Név: Holda- Van gazdijelölt! Nem: szuka Született: 2015. 01. Holda a kisvárdai menhely közreműködésével került fajtamentésünk gondozásába. Fajtájához méltatlan, elhanyagolt szőrzete, valamint valószínűleg fájdalmas szembetegsége ellenére is végtelenül kedves, barátságos, kooperatív kutyus. Állatorvosi vizsgálatai folyamatban, hamarosan beszámolunk... Vele született fejlődési rendellenesség miatt mindkét szemgolyója eltávolításra került:( Természetesen ez nem akadályozza meg abban, hogy tökéletesen feltérképezze környezetét, sokkal könnyebb egy vak kutyával együtt élni, mint az ember gondolná... ne féljünk az ismeretlentől, Holda is megérdemel egy esélyt... Holda egy igazi maci, a barátságosabb fajtából. Aki közel megy hozzá az garantált csóközönre és farok csóválásra számíthat:) A fajtársaival nem teljesen felhőtlen a viszonya, de ezen egy kis neveléssel lehet javítani. Vizsgálat alatt: Bekerüléskor: Jelenleg: További képek ITT A Tetszik gomb eléréséhez sütik engedélyezése szükséges.

Alapitvany

Megvásárolható domain: Amennyiben szeretné saját tevékenységéhez használni a(z) domain nevet, az alábbi űrlap kitöltésével ajánlatot tehet a domain megvásárlására. Domain név Az Ön neve E-mail Telefon Vásárlási ajánlati összeg Forint+ÁFA (Vagy) Bérleti ajánlati összeg Forint+ÁFA/hó Ajánlat részletei Bármilyen egyéb megjegyzés, időtartam, stb.. Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása* Az űrlap elküldése nem kötelez semmire, az adatokat bizalmasan kezeljük

Budapest

Főoldal » Lakossági hírdetések « Vissza Típus: Örökbefogadható Neve: Csucsu Kategoria: Kutya Chip: Van Regisztrálva: Nincs Város: Kecskemét Hol találta: Gazdái nem tudták megtartani. Új gazdit keresünk számára. Ivara: Ivartalanított kan Fajtája: Csau-Csau Termete: Közepes Színe: Vörös Ismertető jegyei: Neve: Csucsu Ivara: ivartalanított kan Fajtája: csau csau Színe: vörös Szőrének hossza: hosszú Marmagassága: 45 cm Súly: 16 kg Kora: 4 éves Megjegyzés: Idegenekkel eleinte bizalmatlan, de jutalomfalat ellenében könnyen barátkozik. Határozott, hozzáértő gazdit keresünk a számára. Kora: Felnőtt Hírdető neve: Mentsvár az Állatokért Alapítvány Hírdető címe: Kecskemét, Kisfái 211/a Hírdető telefonszáma: +36 20 / 524 76 71 Hírdető email cime: Hirdetés feladásának dátuma: Dátum: 2015-11-02 15:18:37 Vissza » FONTOS TUDNIVALÓK Nyitva tartás: Hétköznap 09. 00-15. 30 Szombat 09. 00-12. 00 Adószám: 18000610-1-03 Számlaszám: 11732002-20387875 IBAN: HU87 1173 2002 2038 7875 0000 0000 BIC(SWIFT) KÓD: OTPVHUHB Alapítványunk segített Rendelje meg hírlevelünket.

Adatlap - CukiságVilága

csau csau menhely szekesfehervar csau csau menhely budapest
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque faucibus orci a ipsum lacinia, in feugiat tellus v... További cikkek » Molnárfecske Mentsük meg a fiókákat, ha a szülők nem képesek nevelni őket! Hörcsög a lakásban Ha már fontolgatjuk a hörcsög-gazdivá válást, akkor bizonyára az a kérdés is felmerült bennünk, hogy pontosan... Cica szépségverseny győztesei: I. rész Cukiságaink, Cuki cicák Egy régebbi fotóversenyünk legjobb képeiből válogattunk, és elmeséljük a cicák történetét is. Szabadban? Lakásban? A szabadban tartott tengerimalacok kevésbé szelídek, mint bentlakó társaik akik jobban megismerik gazdájukat. Cica szépségverseny győztesei: III. rész Mintha csak azt kérdezné ez a cica: Szép vagyok? Zeus, az óriáskutya A Guinness rekordok könyve szerint is ő a csúcstartó. Csodálatos cicusok A macskák kölyökkorukban jelentős fizikai és viselkedésbeli változáson mennek keresztül Honnan kapták nevüket a Bernáthegyi kutyák? Honnan kapták nevüket a Bernáthegyi kutyák és mit keres a nyakukban a hordó.

Egy cseljabinszki menhelyen készültek a fotók a nem mindennapi külsejű állatról. Az első ránézésre medvének látszó kutyusról a Pikabu nevű orosz közösségi oldalon tették közzé a képeket, melyek hamar elterjedtek az egész világon. A Nash Dom nevű menhely önkéntese szerint felelőtlen szaporítók hozták létre az állatot. Csak az számított, hogy kölyökként minél cukibb legyen, az már nem érdekelte őket, hogy később mi lesz vele. Valószínűleg azért került az utcára, mert felnőttként már nem úgy nézett ki, ahogy akarták. A Medvebakának elkeresztelt kutyus egy csau-csau és hosszú orrú keverék keresztezéséből születhetett. A nagyjából négy éves kan rendkívül bizalmatlan az emberekkel szemben, hónapokba is beletelhet, mire megfelelően szocializálják - mondta Polina Kefer, a menhely munkatársa. Egy gazdijelölt már volt, ám ő egy idő után feladta a próbálkozást, a kutyus ugyanis elbújt a kennelben, nem volt hajlandó előjönni. A pórázt nem viselte el. Nem akart barátkozni. A menhely most egy nagyon tapasztalt és türelmes gazdit keres neki, reméljük, hogy hamarosan meg is találják.

csau csau menhely eu
September 3, 2022, 9:00 pm
jofogás-hajdú-bihar